Impozáns környezetben, híres kollégáik körében fogadott örök hűséget egymásnak Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté. A lakodalom a szomszédos múzeumban hajnalig tartott, írja a Borsonline.hu.
Szombaton kora este örök hűséget fogadtak egymásnak a Budapesti Operettszínház sztárjai, Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté. A fiatalok a Vajdahunyad várát választották helyszínül, ahol a kápolnában a szertartást, a Mezőgazdasági Múzeum kupolatermében pedig a lagzit tartották.

Nem sokkal hat óra előtt a vendégsereg gyülekezni kezdett. Az ünneplő tömegben a színház több művésze feltűnt, köztük Janza Kata, Vágó Zsuzsi, Szulák Andi a kislányával, Peller Anna, Szabó P. Szilveszter, Kállay Bori és Vitray Tamás, Mészáros Árpád Zsolt, valamint a válófélben lévő, az esküvőre új párjukkal érkező Polyák Lilla ésHomonnay Zsolt is. Természetesen nem hiányozhatott a nagy napról Máté édesapja,Kerényi Miklós Gábor sem, akit bár zord természetűnek tartanak, egész este jókedvűen mosolygott.

Annamari és Máté meghitt, felhajtások nélküli esküvőre vágyott, ahol a vendégeik nyugalmát semmi nem zavarja meg, így megállapodásunk értel­mében, immár férj és feleségként csak róluk készíthettünk fotókat.
A menyasszony csodás, pánt nélküli fehér, rajta rózsaszín berakásokkal díszített ruhakölteményt viselt, fátyol helyett pedig apró virágok tették különlegessé a kontyát. Édesapja karján vonult az oltárhoz és a szertartást követően férje oldalán hagyta el a kápolnát és mosolygott az össznépi esküvői fotózáson, majd hatalmas lendülettel eldobta a csokrát, amiért valósággal szaladni kellett a házasságra vágyó lányoknak.

– Köszönjük szépen a gratulációkat – mondta szűkszavúan Máté, majd átsétáltak a lagzi helyszínére, ahol hajnalig mulattak és időközben csatlakoztak hozzájuk azon kollégáik, akik aznap vidéken játszottak. A Budapesti Operettszínházban a lagzi estéjén nem volt előadás.