Járókelők találtak rá egy hiányos öltözetű, eszméletlen nőre a Wesselényi utca és Kertész utca sarkán csütörtökre virradó éjjel- erősítette meg a Lokálnak a Rendőrség.
Olvasónk információja szerint a nő két parkoló autó között feküdt az úttesten. Farmerruhája melléig fel volt húzva, alsóneműje pedig bokáig letolva. Két arra sétáló járőr segítségével felrakták a hölgyet a járdára, letakarták, majd kihívták a mentőket. A kiérkező mentőtisztek hiába próbálták magához téríteni a nőt, nem jártak sikerrel, így kórházba szállították.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjét, Csécsi Somát.

– 2016. június 23-án 0 óra 15 perckor intézkedtek a rendőrök a Budapest VII., Wesselényi utca és Kertész utca sarkán, mert állampolgári jelzés érkezett arról, hogy egy hiányos ruházatú nő fekszik eszméletlenül az úttest szélén. A járőrök a szükséges intézkedéseket megtették és biztonsági intézkedés keretében intézkedtek a személy kórházba szállítására. Az üggyel összefüggésben a BRFK VII. kerületi Rendőrkapitánysága kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt indított nyomozást, egyben vizsgálják, hogy más bűncselekmény megvalósult-e – tudtuk meg Csécsi Soma sajtószóvivőtől.

A történetről keringett egy Facebook poszt is, ebben utalnak rá, hogy a lányt megerőszakolhatták.