Hozzávalók
Tésztához
6 tojás
4 evőkanál liszt
6 evőkanál cukor
1 dl olaj
1/2 cs. sütőpor
zöld ételfesték

A krémhez
25 dkg Rama
15 dkg porcukor
25 dkg túró

A mázhoz
3 tasak vaníliás pudingpor
1,4 liter málnaszörp elkészítve

Elkészítés
A tésztához a tojások sárgáját cukorral kikeverem. Hozzáadom a sütőporos lisztet, ételfestéket az olajat, majd a kemény habbá vert fehérjét. Kivajazott, lisztezett, közepes tepsibe sütjük. A krémhez, a margarint kikeverem a cukorral, belekeverem a villával áttört túrót, és a kihűlt tészta tetejére simítom. Mázhoz a pudingport elkeverem a szörppel és sűrűre főzöm. Picit hűtöm, és azonnal a tésztára simítom. Hűtőben dermesztem, hosszúkás szeletekre vágva tálalom.