Borzalmas tragédia történt egy texasi otthonban, ahol egy édesanya a férje és a szomszéd szeme láttára agyonlőtte a két lányát. A Fort Bend megyei seriff irodája nyilvánosságra hozta annak a 911 hívásnak a hanganyagát, amelyen a 42 éves Christy Sheats lányainak a hangja hallható.
Az egyik felvételen az hallható, hogy a lány ezt kiabálja: „Kérlek! Bocsáss meg! Kérlek! Ne lőjj!” Kicsivel később egy sikítás után folytatja: „Kérlek! Sajnálom! Kérlek! Ne szegezd rá a fegyvert!”

Az anyuka férje, Jason Sheats csak annyit mond: „Bármit megteszek, amit csak akarsz.” S ekkor véget ért a hívás.

Egy másik felvételen már az hallható, hogy a szomszéd elmondja,a 17 éves Madison Sheats és a 22 éves Taylor Sheats halálos sérülésekkel a ház előtt fekszik. Kicsivel később az anyuka odasétált az idősebbik lányhoz, majd agyonlőtte a szomszéd szeme láttára.

A szerdai sajtótájékoztatón Troy Nehls seriff a riportereknek elmondta, Christy Sheatsnek komoly problémája volt a depresszióval, el akart válni a férjétől és többször is öngyilkosságot kísérelt meg.

Az apuka szerint, a felesége neki akart szenvedést okozni. Ennek ellenére Christynek, habár volt elég ideje és lehetősége is, nem a férjét lőtte agyon. Jason elmondta azt is, hogy felesége tudta, mennyire szereti a lányait és ők pedig az apjukat viszont.

„Az apának most ezzel a szörnyű emlékkel kell leélnie az életét” – fogalmazott a sheriff, aki szerint szörnyű tragédia 2012-ig nyúlik vissza, amikor Christy édesapja meghalt. A brutális kivégzés az édesapa születésnapján történt, azon a héten, amikor az idősebbik lány épp férjhez akart menni.

Az anyuka számára az utolsó cseppet az jelentette a pohárban, amikor egy veszekedést követően szobafogságot akart adni a 22 éves lányának, és meg akarta tiltani neki, hogy találkozzon a vőlegényével.

A férj a feleségének azt mondta, hogy pár nappal az esküvő előtt már nem ítélheti szobafogságra a nagykorú lányát. Ekkor nyúlt a fegyverhez Christy.

A gyilkosságokat és a vészhívásokat követően egy tiszt érkezett ki a házhoz, aki lelőtte az anyát, miután az nem tette le a fegyvert.

Christy Sheats a Facebook oldalán korábban több posztjában azt írta, mennyire szereti a családját és a lányait.

Forrás: atv.hu