Rossz napja volt egy 34 éves betörőnek szombaton. Valahogy semmi sem sikerült. Bement egy házba, de a végén üres kézzel kullogott haza, és még a rendőrök is elkapták.
A 34 éves férfi június 17-én az éjszakai órákban ment be egy lakatlan házba Somogyváron. Tibor hosszas keresgélés után magához vett egy elektromos hosszabbítót. Talált egy fatüzelésű bojlert is, amit szintén el akart vinni.

A nagy cipekedésben lerakta az elektromos hosszabbítót a ház udvarára, hogy majd később összetekeri, de erre már nem kerülhetett sor, mert a bojler teljesen elvonta a figyelmét. A vízmelegítőt nagy nehezen fölrakta a kerékpárjára, de amikor el akart vele indulni, a bojler nem maradt meg a biciklin, folyton lecsúszott, ahogy a férfi megmozdította a kerékpárt. Egy idő után Tibor feladta, és a bojlert elkeseredésében behajította egy másik ház kertjébe, hogy ott rozsdásodjon örökre.
Csalódottan hazaindult, és végképp megfeledkezett a hosszabbítóról, ami elhagyatottan hevert a kirabolt ház sötét udvarán.

Tibi valószínűleg nem számított rá, hogy másnap keresni fogják, hiszen végül is nem vitt magával semmit. Mégis megjelentek a lakásán, Öreglakon a rendőrök szombaton. Bevitték a rendőrségre, megbilincselték, és megmondták neki, hogy lopás miatt eljárást indítanak ellene.