Donald Trump nem hajlandó meghátrálni és azt állítja, hogy az iszlám tönkre teszi Európát, továbbra is kiáll amellett, hogy minden muszlimnak megtiltja a belépést az Egyesült Államokba ha elnök lesz.

A republikánus elnökjelölt ezt azután jelentette ki először miután egy muszlim pár 14 emberrel végzett San Bernardinóban, Trump most ismét megerősítette ezt.

“Ezek az emberek elpusztítják Európát és nem hagyom, hogy ez Amerikában is megtörténjen”-jelenette ki. “Nem érdekel hogy fáj, amit teszek ha tudom hogy helyes és a józan ész ezt diktálja”-tette hozzá Donald Trump.

“Nagyon óvatosnak kell lennünk mikor arról döntünk, hogy kit engedünk be a hazánkba. Több százezer ember érkezett Európába és az Európaiaknak fogalmuk sincs róla, hogy kicsodák, honnan jöttek, hol vannak és mik a szándékaik. Amerikában ez nem történhet meg.”-mondta a fehér ház várományosa.

Trump korábban arról is beszélt, hogy ha ő lesz az elnök akkor hatalmas falat épít a mexikói határon, hogy elejét vegye a migránsok beáramlásának és több millió illegális bevándorlót utasít ki az Egyesült Államokból.

Forrás: express.co.uk