A habos finomságok mindig elkápráztatnak. Hogy lehet egy szelet sütemény ennyire kényeztető és finom? 
Hozzávalók:

10 dkg vaj
10 dkg porcukor
3 tojássárgája
10 dkg őrölt mandula
kevés fahéj
kevés szegfűszeg
kevés reszelt citromhéj
1/2 szelet csokoládé
2 tojásfehérje
2 dkg morzsa
tejszínhab

Elkészítése:

10 dkg vajat habosra keverünk 10 dkg porcukorral, 3 tojás sárgájával és adunk hozzá 10 dkg hámozott, őrölt mandulát, egy kevés fahéjat, szegfűszeget, citromhéjat, 1 /2 szelet reszelt csokoládét, 2 tojás fehérjének kemény habját és 2 dkg morzsát. Az egészet jól összedolgozzuk, lassú tűznél megsütjük. Ha kihűlt kettévágjuk és megtöltjük cukros tejszínhabbal, majd bevonjuk a külsejét is vele.