Hozzávalók 4 személyre:
• 50dkg sertéscomb vagy lapocka
• 30dkg gomba
• 10dkg füstölt szalonna
• 1db csípős paprika
• 1db paradicsom
• 2 fej vöröshagyma
• 2dl tejföl
• 2ek. finomliszt
• pirospaprika
• őrölt fekete bors
• só

Elkészítése:
A sertéscombot és a szalonnát csíkokra vágjuk. A gombát szeletekre, a hagymát apróra vágjuk. A paprikát és a paradicsomot felkockázzuk. A kipirított szalonnán megfonnyasztjuk a hagymát, rátesszük a paprikát, paradicsomot, és pár percig pároljuk. Hozzáadjuk a húst, a gombát, sózzuk, borsozzuk. Ha zsírjára pirult, megszórjuk a pirospaprikával, és kevés vizet öntve alá puhára pároljuk. A liszttel elkevert tejföllel behabarjuk és kiforraljuk. Tálalásnál rizzsel, galuskával, vagy köret tésztával tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!