Hozzávalók 4 személyre:
• 4 db csirkecomb
• 2-3 dl tej
• só
• 4-5 gerezd fokhagyma
A panírozáshoz:
• rozsliszt
• tojás
• teljes kiőrlésű rozsos zsemlemorzsa
A sütéshez:
• étolaj


Elkészítése:
A csirkecombok bőrét lehúzzuk, a combokat a forgóknál ketté vágjuk. A fokhagymát nagyon apróra vágjuk. A combokat sózzuk. A fokhagymát elkeverjük a tejjel. A combokat egy mélyebb tálba tesszük, ráöntjük a fokhagymás tejet. A csirkecombokat hűtőbe tesszük 1-2 órára, de még jobb, ha egy napra!
A combokat kivesszük a tálból, lecsepegtetjük, papírtörlővel letörölgetjük majd rozslisztbe, felvert tojásba és rozsos zsemlemorzsába panírozzuk. Bő olajban közepes lángon megsütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Petrezselymes újburgonyát és fejes salátát készítettem mellé.