A papírforma alapján a címvédő Ferencvárosnak és az Újpestnek van a legjobb esélye arra, hogy bejusson a labdarúgó Magyar Kupa fináléjába. Amennyiben összejön a Fradi-UTE döntő, akkor a két ősi rivális 83 év után játszhat egymással ismét kupafinálét - írja beharangozójában a Magyar Távirati Iroda.
Mi, debreceniek természetesen töretlen hittel bízunk a csapatunkban, hogy sikerül borítania a papírformát, és az újabb Ferencváros-Újpest kupadöntőre többet kell várniuk a fővárosiaknak, mint 83 évet.

Mivel a debreceni odavágón nulla-nullát ért el a DVSC, idegenbeli bravúrra lesz szüksége az elődöntő visszavágóján. A találkozót szerdán 18 órától rendezik meg a Groupama Arénában, ahol a DVSC még nem nyert, de már ért el 1-1-es döntetlent bajnokin, és ezzel az eredménnyel tovább is jutna. Egy gól tehát nagyon sokat érhet a hajdúságiaknak. A két csapat legutóbbi összecsapását Debrecenben a hazaiak nyerték, ez is erőt, önbizalmat adhat a Kondás-legénységnek.

A másik ágon már kedden este lejátsszák az elődöntő visszavágóját: az Újpest Békéscsabán lép pályára, miután az első felvonást 2-0-ra megnyerte a Szusza Ferenc Stadionban. Nem bánnánk, ha itt is borulna a papírforma, ami annak tudatában nem is esélytelen, hogy nemrég, március 19-én 1-0-ra nyert a Csaba a lilák ellen odahaza.

Magyar Kupa, elődöntő, visszavágók:
kedd:
Békéscsaba 1912 Előre-Újpest FC 18.00, v.: Szabó Zs. (az első mérkőzésen: 0-2)

szerda:
Ferencváros - DVSC-TEVA 18.00, v.: Karakó (az első mérkőzésen: 0-0)