Az Alternatíva Stúdió alapítója, Török Diana stresszoldó terapeuta és hangmester szeretettel várja a 2016. április. 14-16 között megrendezésre kerülő Natural Expo-ra látogatókat a Fórum Bevásárlóközpontba, ahol az érdeklődők megtapasztalhatják testközelből a tradicionális tibeti hangtálak és egy 90 cm átmérőjű chau gong erejét, illetve kérdéseket tehetnek fel kineziológiával, stresszoldással kapcsolatban. 
Miért is érdemes megismerkedni a tibeti zengőtálakkal és a chau gonggal?

A harmonikusan zengő tálak, a chau gong és egzotikus hangszerek olyan finom tiszta rezgéseket bocsátanak ki, amelyek hatással vannak testünkre, lelkünkre.

A hangszerek mélyebb, ellazultabb tudatállapotba vezethetik a hallgatót, a stressz okozta diszharmonikus rezgéseket egyensúlyba tudják hozni, segítenek felülemelkedni az állandó gondolat-kavalkádon, lecsendesítik az elmét, feltöltenek energiával, beindítják saját öngyógyító mechanizmusainkat. Kihat a nyirokrendszerre, idegrendszerre, optimalizálja a vízkészletünk molekuláris szerkezetét, és ezáltal beindul a méreganyagok kiválasztódása is. A tálak és gong által kibocsátott rezgések hasonlóak a tóba dobott kavicshoz, éppen úgy rezegtetik meg a helyiség levegőjét, mint kavics a vizet, és ezek a hanghullámok elérve testünket, átmossák azt. Mivel testünk nagy része vízből áll, a hanghullámok könnyedén továbbítódnak a testben miközben az érzelmi, energetikai és fizikai blokkok is oldódhatnak. 

Mi is az a kineziológia?

A kineziológia egy alternatív jellegű, izomtesztelésen alapuló pszichológiai és pedagógiai elemeket is tartalmazó készség-, képesség- és személyiségfejlesztő holisztikus módszer.
Milyen problémákon segíthet?

Többek között: alacsony önértékelés, önbizalomhiány * stressz, szorongás, tanulási nehézségek * párkapcsolati problémák * beilleszkedési nehézségek * pszichoszomatikus betegségek * készség- és képességfejlesztés * a szervezet öngyógyításának beindítása * szülési/születési traumák * étkezési zavarok * baleseti trauma * viselkedési zavarok * függőségek * nehezen kezelhető gyermek esetén - ágybavizelés, széklettel kapcsolatos problémák * körömrágás * közösségbe való beilleszkedési problémák * tanulási nehézségek * testvérféltékenység

Ha úgy érzi megérett az idő a változásra, ha dúl önben a stressz, harag, düh, félelem, keserűség, megfelelni akarás, ha azt érzi nehéz szeretni önmagát, nem találja a helyét a világban és szeretne magasabb önismeretre szert tenni, akár a miértekre választ találni, akkor szeretettel várom, hogy segítsek önnek ezen az úton, hogy le tudja tenni a jelenleg akadályozó viselkedésmintáit, blokkjait egy kiegyensúlyozottabb jövő érdekében. Ne feledje, jelenbeli döntéseink és cselekedeteink határozzák meg a holnapunk minőségét.

Telefon: 20/383 1438