Magyar idő szerint este nyolc órától tart sajtótájékoztatót Marija Sarapova, a kiváló teniszező lehet, hogy Los Angelesben jelenti majd be a visszavonulását.
Sarapova ügynöke, Max Eisenbud azt mondta, hogy nagyon fontos bejelentésről lesz szó, de arról nem akart beszélni, hogy mi lesz a sajtótájékoztató témája, ami helyi idő szerint délután háromkor kezdődik. A visszavonulásáról azért kezdtek pletykálni, mert Sarapova az utóbbi években nagyon sok sérüléssel szenvedett, de az is lehet, hogy csak hosszabb időt ki kell hagynia egy műtét miatt.

A játékos korábban már bejelentette, hogy nem jött rendbe a karja, ezért Indian Wellsben sem indul el. Tavaly lábsérülés miatt kellett visszalépnie a US Opentől, idén pedig azóta nem játszott, hogy januárban kikapott az Australian Open negyeddöntőjében Serena Williamstől. De az elmúlt nyolc hónapot figyelembe véve sem indult el annyi versenyen, mint az azt megelőző években.

Sarapova egyébként már javában készül a civil életre, a világranglista hetedik helyén álló játékos már most is számos üzleti vállalkozásban részt vesz, és már arra is tett utalást, hogy egy saját márkát is beindítana a piacon.