Egy kínai nő nyolc hónapig feküdt kómában, barátja ezalatt ápolta és fizette a kórházi számlákat. A nő azonban felébredt és elmondta az újságíróknak, hogy valójában az őt ápoló barátja juttatta őt kórházba.
A férfit, Liu Feng-hét az újságok eddig szerető barátnak írták le, aki szinte el sem mozdul kómában lévő barátnője, a 22 éves Lin Jing-jing mellől, és aki 30 ezer dollárt költött a kórházi számlákra. A férfi valóban mindvégig ápolta barátnőjét. Amikor azonban a nő felébredt, kiderült, hogy a barátja juttatta őt kómába.

A férfi eleinte, amíg még a nő kómában volt, megtiltotta a családjának is, hogy látogassák, azonban a család végül haza tudta vinni a nőt. Ez tavaly februárban történt, a nő májusban ébredt fel. Ekkor elmondta a családjának, mi történt, de nyilvánosság előtt mostanáig nem mert beszélni, mert félt Liutól.

Most azt mondta, barátja okozta neki azt a fejsérülést, ami miatt kómába került. Azt is mondta, barátjával van egy pékségük, és egyszer véletlenül odaégetett egy kenyeret, ekkor verte meg először a barátja, ezután pedig többször is megverte - írja a Mashable.

A nőt apja győzte meg, hogy mondja el az újságoknak, barátja nem az, akinek mondja magát. Azt mondta neki: ”Egyszer már meghaltál, mitől félsz még? Ideje szembenézni a valósággal”. Azóta a rendőrségnek is jelentették az ügyet.