Gönczi Gábor megkezdte felmondási idejét az RTL Klubnál. A nézők már nem sokáig láthatják a Fókuszban. Amint azt megtudtuk a műsorvezetővel komoly tervei vannak a TV2-nek, de ez legyen a jövő titka.
Ahogyan arról a Blikk elsőként beszámolt az RTL Klub népszerű műsorvezetője átigazol a TV2-höz. Az RTL Klub kedden közleményt juttatott el szerkesztőségünkbe, amelyben megerősítik, hogy a Fókusz stábját 1997 óta erősíti Gönczi távozik.

„Gönczi Gábor távozik az RTL Klubtól és más televíziós társaságnál keres kihívásokat, felmondási idejét a mai nappal megkezdte. Így a következő hetekben még láthatják őt a Fókusz nézői” – állt a közleményben.

Az RTL Klub magazinműsora nyárra teljesen megújul, új arculatot és főcímet kap. Műsorvezetői fronton is lesznek változások, Barabás Évának új váltótársa lesz.

"Szerencsére a Fókusz szerkesztőségében számtalan tehetséges riporter dolgozik, közülük kerül majd ki az új műsorvezető." - mondta el Jakab Ádám, a Fókusz főszerkesztője.

A Fókusz egyébként hamarosan új időpontban jelentkezik, a Farm című műsor március 21-ei indulásának napjától a Híradó előtt, hétköznaponként 17.25-től lesz látható.