Albérletből albérletbe költözik az MTK labdarúgócsapata, amely az NB I 24. fordulójában nem az Illovszky Rudolf stadionban, hanem Dunaújvárosban fogadja a Budapest Honvédot.
Az új Hidegkuti Nándor stadion építése miatt vándorló együttes azért hagyja el két hazai bajnoki erejéig az angyalföldi pályát, mert a Fáy utcában egy hét alatt négy mérkőzést rendeztek volna, amelyet az amúgy is gyenge minőségű gyep nem bírt volna ki.

„A körülmények miatt, a játékosok érdekében, az MTK Budapest megvizsgálta annak lehetőségét, hogy a soron következő két hazai mérkőzést (Honvéd, Haladás), a dunaújvárosi stadionban játsszuk le. A klubvezetés minderről egyeztetett a szurkolók képviselőivel. Az MTK Budapest, a Baráti Körrel közösen, ingyenes utazási lehetőséget biztosít a szurkolók számára, a dunaújvárosi mérkőzésekre” – áll az MTK közleményében.

A legutóbb az Újpestet 2-1-re legyőző kék-fehérek a 6. helyen állnak a tabellán, s ha nyernek a 8. pozícióban található Honvéd ellen, akkor akár a dobogóra is felállhatnak a többi meccs eredményének függvényében.

NB I, 24. forduló
Puskás Ak.–Paks M4, 16
MTK–Bp. Honvéd 18
Haladás–Újpest 18
Békéscsaba–FTC 18
Diósgyőr–Videoton 18
Vasas–Debrecen lapzárta után