Abragh Mohamed egy súlyos autóbalesetben vesztette el a feleségét még 2014-ben Marokkóban. A férj eltemette a nőt. De nemrég egy tévéműsorban látta. A nő élt. Egy olyan műsorban szerepelt, ahol az emberek elvesztették a kapcsolatukat a szeretteikkel.
Abragh szerint a felesége valószínűleg már két éve - amióta eltemette - őt keresi. Az asszony ugyanis súlyos fejsérülést szenvedett. A sérülései memóriazavart okozhattak a nőnél, ami miatt a személyazonosságát is elveszíthette - írja a Mirror.

Azt azonban senki sem tudja, hogy a nő az elmúlt két évben mit csinált. Azt sem, hogy hogyan temethettek el mást, helyette, ha nem halt meg.

A baleset után ugyanis a férjnek a casablancai kórházban azt mondták az orvosok, hogy a felesége belehalt a sérüléseibe. A férfi később intézkedett a temetésről, de a holttestet nem nézte meg. Ezért nem derült ki akkor, hogy valaki egészen mást siratott és temetett el.

Két évvel az asszony halála után egy délután a család leült tévézni. Egy népszerű műsorra kapcsoltak, ahol az emberek a rég elvesztett szeretteiket próbálják felkutatni. Egyszer csak Mohamed felesége telefonált be a műsorba. Megadta a korábbi címét és megmondta a nevét is.

Mohamed nem nézte a műsort. A barátai és a családtagjai hívták fel és mondták el neki a sokkoló hírt.

Nem tudtam, hogy nem a feleségemet temettük el - mondta a férj a spanyol sajtónak.

Kiderült, hogy az asszony egy kis hegyi faluban Azilalban él. Az egyelőre nem derült ki, hogy a kórház hogyan keverhette össze egy másik halott nővel.