Karácsonyra lopta el egy nő egy oxfordi boltból a játékkutyát, mert gyerekeit szerette volna meglepni. Az életnagyságú kabalakutyát most visszajuttatta a boltba, egy bocsánatkérő levél kíséretében.
A boltosok most arról számoltak be, hogy a kutya visszakerült hozzájuk. Dachsie, a kabalakutya mellett egy levelet és néhány ajándékcsomagot találtak a dolgozók. A levélbe a kutya elrablója azt írta:

„Olyan gyerekeknek vettük kölcsön, akik kutyát szerettek volna. Szeretettel bántunk vele, de előbb nem tudtuk visszahozni a Henley-be. Bocsánat.”

A bolt biztonsági kamerája felvette, hogy a karácsony előtti bevásárlási rohamban a nő a táskájába tette a kutyát. Az egyik eladó azt mondta, hogy el sem tudta képzelni, hogy miért lopná el valaki Dachsie-t. A bolt dolgozói a kutyát modellként használták, az új nyakörveket mindig rajta mutatták be. A kabala nem volt eladó, bár az emberek sokszor érdeklődtek az ára iránt.

A Mirror szerint a kutya sértetlenül, azzal a nyakörvvel került vissza, amelyet eltűnésekor viselt, igaz, a címkét levágták róla. A bolt tulajdonosa azt mondta, hogy boldog, hogy a kutya visszakerült hozzájuk. Egész nap magánál tartotta, ahogy visszakapta. Hozzátette, hogy többé nem teszik az ablakba, a pult mögött lesz az új helye.

Elmondta: nagyon hálás, hogy visszaadták neki, hiszen nem csak a dolgozóknak, hanem a vásárlóknak is hiányzott a játékkutya.