Mondhatnánk, hogy flörtöléshez valaki mást is választhatott volna Amal. De George Clooneynál sármosabb flörtölő férjet nehéz elképzelni.
Hogy ki a szerencsésebb az Amal - George Clooney házasságban még nem dőlt el. Hogy az ötvenes éveiben járó rendkívül vonzó hollywoodi ezüst róka vagy bájos, igen okos és roppant csinos ügyvéd felesége, Amal? Döntse el mindenki, azt azonban leszögezhetjük, hogy kívülről tökéletes választásnak és tökéletes kapcsolatnak tűnik az immár két éve tartó házasság. Persze a sajtót és a rajongókat változatlanul az a kérdés foglalkoztatja, hogy a házaspár mikor szánja rá magát a trónörökös fogadására, amire Clooney nem oly régen egyértelmű választ adott. 

Most pedig Amal kísérte el férjét a Cohen testvérek legújabb filmjének, az Ave Cézár! bemutatójára, amelyben George az egyik főszerepet játssza. A Los Angeles-i Regency moziban tartott tegnap esti premieren mindketten lélegzetelállítóan festettek, amire Amal még rá is tett egy lapáttal - nyilvános flörtölésbe kezdett férjével.

Mrs. Clooney egy nagyon izgalmas és elegáns fehér, cseresznyevirágokkal díszített ruhát viselt, férje grafitszürke fényes anyagú öltönyt - fekete garbóval. S mielőtt arra gyanakodnánk, hogy Amal viselte már ezt a ruhát, rögtön tegyük is félre aggodalmunkat, csupán egy hasonló szabásút láthattunk rajta, két éve, házasságkötésük másnapján. Íme.
George Clooney és felesége, amal Alamuddin Velencében. Fotó: Fameflynet
A mostani szemkápráztató darab pedig így festett:
Úgy tűnik, a Clooney házaspár már a filmbemutató előtt megtette amit lehetett a film népszerűsítéséért, a Cohen-testvérek mozijaiban pedig nem szoktunk csalódni - így a film sikerében látatlanban sem kételkedünk.

forrás: dailymail.co.uk