A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 13. fordulójában a Mol-Pick Szeged a Vardar Szkopjét fogadta. A meccset a macedón csapat nyerte két góllal, így a Szeged visszacsúszott az ötödik helyre.
Fontos mérkőzés várt a MOL-Pick Szegedre vasárnap, mert közvetlen riválisa, a Vardar Szkopje ellen lépett pályára a magyar együttes. A mérkőzés előtt a Szeged a negyedik, míg a Vardar az ötödik helyen állt, így egy szegedi győzelem a biztos negyedik helyet jelentette volna, míg egy vereség esetén a szkopjei csapat megelőzi a Pick Szegedet.

A két csapat szeptemberben játszott egymással, akkor a Szeged vereséget szenvedett, a végeredmény 27-23 lett.

A mai találkozón tehát nagy volt a tét. Az első félidőben egyik csapat sem tudott két gólnál többel vezetni. A félidőben 14-13 volt az állás a Szeged javára.

A második félidőben a Szeged beragadt és a macedón csapat megfordította az állást, sőt 17-14-re elhúzott. A Szeged nem tudott közelebb kerülni, a 49. percben már 26-20 volt az állás a vendégeknek. Ugyan az utolsó 10 percben a magyar csapat mindent megtett, hogy közelebb kerüljön, de a végeredmény 31-29 lett a Vardar javára.

A vereség után a Szeged visszacsúszott az ötödik helyre, így a legjobb 16 között nagyon erős ellenfélre számíthat. A szeged utolsó meccsét Lengyelországban játssza március 6-án, a Kielce lesz a magyar csapat ellenfele.