Egy 45 éves nő esett bele egy sütőipari keverőgépbe Salt Lake City közelében, Sandy-ben. A nő az élelmiszerboltban volt alkalmazott, a baleset környékén a bekapcsolt gépnél dolgozott. Bár a gépet nem sokkal azután leállították, hogy Carmen "Jackie" Lindhardt beleesett, a nő belehalt sérüléseibe.
A Reams Food Store üzemi területén egy hatalmas, ipari méretű keverőgép is található – ez szolgálja ki a bolt egyik fő részlegét, a pékséget. Ebbe esett bele Lindhardt – írja a NBC News.

A rendőrség most azt próbálja kideríteni, hogyan eshetett bele a nő a keverőgépbe. Lindhardt a baleset előtt a gépet használta, majd valahogy elkaphatta az a forgó rész, amely a hozzávalókat keveri össze. Egy munkatársa meghallotta a nő sikolyát, odarohant, és leállította a gépet – de már túl késő volt, addigra meghalt.

„Lehet, hogy a bő ruháját kapta el a gép, vagy valamilyen ismeretlen okból ment közel hozzá, és akkor esett bele. Egyelőre még csak próbáljuk kideríteni, hogy pontosan mi történt.” – mondta a nyomozást vezető rendőrtiszt.