Kim Kardashian szülése óta talán ez az első szelfi, amit posztol. Ráadásul a képen férje volt barátnője is látható...
Hogy is szokták mondani? Vihar egy pohár vízben - talán ez a legjellemzőbb amit elmondhatunk Kim Kardashian, Amber Robes, Kanye West és Whiz Kalifa történetéről, amit utólag elég nehéz és egyben érdektelen felgöngyölíteni. Elég az hozzá, hogy a sztárok kissé hajba kaptak, Kanye West egy Twitter bejegyzésben kisebb hadat üzent Whiz Kalifának, aki persze rögtön felvette a kesztyűt. Kicsit később bekapcsolódott még Amber Rose is, akit mindkét férfihoz fűzte viszony: egy időben Kanye West barátnője volt, majd Whiz Kalifáé lett, őt egy kisfiúval ajándékozta meg. Csakhogy ez utóbbi kapcsolat is a múlté, a pár lassan két éve, hogy szakított.
A lányok letették a fegyvert  (Fotó: twitter.com/kimkardashian)
A virtuális boxolásból csupán csak Kim Kardashian maradt ki, aki végül egy huszárvágássl oldotta meg a helyzetet és békítette meg (látszólag) az ellenfeleket. Posztolt ugyanis egy friss szelfit önmagáról és Amber Rose-ról, majd a kép alatt pedig csak ennyit kérdez: "Egy tea bárkinek?"

A szofisztikált megjegyzés ugyan szokatlan a celebkirálynőtől, de ettől függetlenül egyértelmű fegyverszünetről vall az érintett felek között. Aminek globális jelentőse ugyebár vitathatatlan...

forrás: dailymail.co.uk