A világ legismertebb torrent oldala, a Pirate Bay bevezette a Torrents Time nevű plugint, ami lehetővé teszi, hogy a torrenteket közvetlenül a böngészőjükből stream-eljék a felhasználók - ami azt jelenti, hogy így nem kell letölteniük semmit.
A Torrents Time-ot februárban vezetik be, használható a Google Chrome, a Firefox, és az Internet Exploler böngészőkön, mind Windows-on, mind a Mac rendszerén. Az ötlet még fejlesztés alatt van.

A Torrents Time csapata azt mondta, hogy az idegesítő felugró reklámokat is megszüntetik.

„Úgy terveztük a Torrents Time-ot, hogy támogassa és fokozza a felhasználói élményt a videó stream-elésben és a letöltésben, miközben figyelembe vettük az oldalak tulajdonosainak az igényeit is. Így maximalizálhatják a nyereségüket azzal, hogy beépítik az weboldalukba ezt az új megoldást.”

„A torrentek elképesztő lehetőségeinek kihasználásával egy pillanat alatt lenyűgöző, egyszerűen használható streaming oldallá alakíthatod a honlapod” – írja a Torrents Time csapata. Azaz mostantól nem kell letölteni és installálni egy külön BitTorrent klienst, és torrent fájlokkal vagy videókkal foglalkozni – írja az RT.