Tavaly novemberben vallotta be Charlie Sheen, hogy HIV-fertőzése van, most pedig a Twitteren a Cleveland Browns irányítójának, Johnny Manzielnek üzent.
Fotó: Europress - Jason Miller/Getty Images
A 23 éves Manziel 2012-ben megnyerte a legjobb egyetemi játékosnak járó Heisman-trófeát, majd bekerült az amerikaifutball-ligába (NFL) is, de azóta nagyon keveset játszott, mert folyamatosan botrányokba keveredett, alkoholfüggősége miatt egyszer önként elvonóra is ment, de csak azért, hogy ne járjon úgy, mint a csapattársa, Josh Gordon, akit egy évre eltiltott a liga, mert alkoholt fogyasztott, miközben részt vett az NFL alkohol leszoktató programjában.

A dallasi rendőrség aztán azért indított nyomozást ellene, mert állítólag többször rátámadt a barátnőjére, aki azt állította, hogy Manziel azzal fenyegetőzött, hogy őt és saját magát is megöli. Sokat elárul a játékosról, hogy az édesapja, Paul Manziel azt nyilatkozta, ha a fia nem kap kap segítséget, akkor nem fogja megélni a 24. születésnapját. A mostani szezonban sikerült kiharcolnia, hogy ő legyen a Cleveland első számú irányítója, de utána rögtön visszasorolták a csapaton belül harmadik számú cserének, miután hazudott a vezetőedzőnek és a barátainak egy videóval kapcsolatban, amin az látszik, hogy Austinban bulizik egy éjszakai klubban.

A Browns állítólag azt tervezi, hogy kirúgja Manzielt márciusban, ami azt jelenti, hogy könnyedén véget érhet az NFL-es pályafutása. Sheen szintén sokszor került bajba az alkoholfüggősége miatt, most a saját Twitter-csatornáján üzent Manizelnek, amiben arra biztatja, hogy koncentráljon a sportolásra, mert soha nem késő új életet kezdeni.