Elton John meglepetéskoncertet adott a Los Angelesszel szomszédos West Hollywoodban. Egy nappal az Oscar-gála előtt lépett fel a 66 éves popsztár, vendége Lady Gaga volt.
A Grammy-díjas brit popsztár egy híres lemezkiadó, a Tower Records történelmi épületének parkolójában zenélt több mint egy órát. Így akarta megköszönni a lehetőséget, amiért az Oscar-gála után minden évben adománygyűjtő estélyt rendezhet AIDS-alapítványa javára West Hollywoodban.

Csak pénteken este jelentették be a meglepetéskoncertet, nehogy túl nagy tömeg gyűljön össze. Sokan ablakokból és a háztetőkről hallgatták a koncertet, amelyen Lady Gaga is fellépett. Lady Gaga vasárnap este az Oscar-díjkiosztón is ott lesz.

Elton John több régi slágere mellett elénekelt néhány számot új, Wonderful Crazy Night című albumáról is, és Lady Gagával is duettezett.


Lindsey Horvath West Hollywood polgármestere köszöntötte Elton Johnt, aki egy közeli klubban, a Troubadourban debütált Amerikában 1970-ben.

Elton John eddig 321 millió dollárt (91,5 milliárd forint) gyűjtött alapítványával AIDS-kutatásra, megelőzésre és a betegek segítésére -írja az MTI.