A holland másodosztályban az utolsó helyen áll az RKC Waalwijk, hétvégén az ellenfelük a jelenleg hatodik helyen álló Emmen volt. Valentin-nap alkalmából azonban a játékoskijáróban nem gyerekek fogták meg a két csapat játékosainak kezét, hanem fehérneműmodellek.
Fotó: RKC WAALWIJK Official/Facebook
A holland másodosztály utolsó helyén áll az RKC Waalwijk csapata, így a vezetőség úgy döntött, hogy mivel a játékkal nem sikerült kivívniuk a nézők tetszését, így mással irányítják magukra a figyelmet. Ezért a klub lecserélte a gyerekeket, és Valentin-nap alkalmából fehérnemű modellek kísérték a pályára a játékosokat.

Külön érdekesség, hogy a csapat mottója, hogy „You’ll never wolluk alone”, azaz „Soha nem jársz egyedül”, ami a Liverpool és a Celtic indulójának waalwijki átalakított verziója.

Lehet, hogy nem volt jó ötlet a modellek pályára küldése, mert bár az Emmen játékosai mellett is modellek voltak, de a hazai csapat kikapott 1-0-ra. Az együttes így utolsó helyen áll a bajnokságban, sőt tavaly is 20. lettek. Csak azért maradhattak a másodosztályban, mert mind a két feljutó amatőr csapat lemondott a feljutás jogáról.