Először jelent meg a nyilvánosság előtt a kómából felébredő sztárkosaras, akire még tavaly októberben találtak rá eszméletlenül egy nevadai kuplerájban.
Az egykori NBA játékos most először jelent meg a nyilvánosság előtt azóta, hogy tavaly októberben annyi vágyfokozót és kokaint fogyasztott egy bordélyházban, hogy kórházba kellett szállítani.

A kosaras Kanye West sajtótájékoztatóján vett részt New Yorkban: az énekes új lemeze érkezését jelentette be. Odom egykori felesége Khloe Kardashian, akinek testvére, Kim Kardashian Kanye Westtel házasodott össze. Mind ott voltak a Madison Square Gardenben West bejelentésén – írja az NBC News.

A Los Angeles Laker egykori sztárjátékosát még október 12-én szállították kórházba, mikor eszméletlenül találtak rá egy nevadai bordélyban. Odom szív-, vese- és tüdőproblémái miatt kómába esett. Annak ellenére, hogy állapota kezdetben nem sok jót ígért, a kosaras pár napon belül felébredt a kómából. Családja rövidesen haza, majd magánkórházba szállította, nyilvános megjelenésére eddig várni kellett.