Nia Even az egyik legfiatalabb és legszexibb magyar női lemezlovas. Nem csak zenei tudása miatt tart telt házas bulikat: fotók, videók a szuperdögös DJ-ről, aki nem volt playmate. Pedig lehetett volna...
Nia Even még csak idén lesz 24 éves, de már öt éves lemezlovas karriert tudhat maga mögött: a Facbookon tízezrek követik, hetente több telt házas bulikat tart. Igazi netceleb.
– Pályafutását 2011-ben kezdte, melyet legtöbb magyar női DJ kollégáitól eltérő módon nem előzött meg playmate karrier – olvasható saját honlapján. Pedig akár meg is előzhette volna, tesszük hozzá mi. Azt saját weblapján is elismeri pár sorral lejjebb, hogy „Nia lélegzetelállító megjelenése, vadító tánca és páratlan előadásmódja változtatja fellépését olyan show műsorrá, mely bármely közönséget lázba hoz.” Magyarul Nia produkciói alatt nemcsak hallgatni-, de látnivaló is bőven akadt.
Ha ez még nem volna elég, Nia tavaly az Éjjel-Nappal Budapestben is feltűnt. A képeket és a videókat elnézve a dögös lemezlovas igazán komoly karrier előtt áll, habár eddig sem panaszkodhat. Mentora közt találjuk Juniort és DJ Newlt is, az alapokat pedig egyébként korábbi vőlegényétől tanulta az akkor 19 éves lány.
– Mikor úgy döntöttem, hogy megtanulom a dj-zést, még nem terveztem, hogy fellépésekre fogok járni, kíváncsiság hajtott csupán. Aztán jöttek a felkérések és egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy ez már nem csak hobbi. Női dj-ként a szakma nagyon szélsőséges, vagy elfogadnak vagy nem, nincs arany közép út. Három év után sikerült elérni, hogy nem kaptam pocskondiázó leveleket, hanem szinte csak dicséretet – mondta egy korábbi interjúban. Szerinte a lényeg, hogy egy női dj higgyen magában, legyen jó, amit csinál, a közönségnek zenéljen, legyen alázatos. Ekkor meg tudja szerezni a közönség szeretetét függetlenül attól, hogy milyen a külseje.