Húsz éve nem látta már az apját az az ausztrál nő, aki a fél életét a férfi felkutatására szánta. 2014-ben Queenslandben megtalálta, ám az apa az első adódó pillanatban megerőszakolta a lányát. A férfit most ítélték el.
A melbourne-i nő tudta, hogy 38 éves apja erőszakos természetű, mégis azt szerette volna, ha a férfi találkozik vele és a családjával. A férfi élettársával és fiával látogatta meg a lányát a lakásán.

A nő elmondta a bíróságon, mennyire izgatottan várta az apját, akit még sosem látott. Mint mondta, az apján is az látszott, hogy nagyon örült a találkozásnak. Rövidesen kettesben maradtak a lakásban – ekkor a férfi azonnal megtámadta. Először a férfi azt kérte a nőtől, hogy ölelje meg. Ezt a nő gyanútlanul megtette. Ekkor azonban a férfi megcsókolta a nyakát, és elkezdte fogdosni. A nő ellökte magától a férfit, de az közölte, hogy mindig szerette a lányát, és megerőszakolta.

A nő nem mert ellenkezni, mert attól félt, a férfi csak még dühösebb lesz, és megüti. A férfi ugyanis korábban testi sértés miatt börtönben is ült.

Mikor a nő férje később hazaért, mindent elmesélt neki – a férj hívta ki a rendőröket. Az apa viszont azt állította, hogy a lánya kényszerítette szexre, és ő nem mert nemet mondani, mert attól félt, újra elveszti őt. Azonban később mindent bevallott.

A férfit eredetileg négy évre ítélték el, de fellebbezése után három évre csökkentették a börtönbüntetést nehéz gyerekkora miatt  – írja a Mirror.