Apró, fürge gömböket rögzített a NASA kamerája a Szojuz TMA-19M landolása közben. Vajon mik lehettek?Apró, fürge gömböket rögzített a NASA kamerája a Szojuz TMA-19M landolása közben. Vajon mik lehettek?
A Szojuz TMA-19M nevű űrhajó Kazahsztánból startolt december 15-én, magyar idő szerint 12:03-kor, fedélzetén egy orosz, egy amerikai és egy brit űrhajóssal. Az úti cél a Nemzetiközi Űrálomás (ISS) volt, a leszállást pedig a NASA kamerája is megörökítette. Miközben az űrhajó közeledett az ISS felé, probléma adódott a dokkolórendszerre, amely arra kényszerítette a pilótát, hogy váltson kézi vezérlésre. Habár ez a manőver egy kicsit tovább tartott, a landolás sikeresen megtörtént. A felvételen azonban nem csak a landolás pillanatai, hanem azonosítatlan repülő tárgyak is megfigyelhetőek. 


Ha figyelmesen végignéztétek a videót, láthattátok, hogy a Szojuz mögött apró, fürge gömböcskék jelentek meg. Nem sokkal a kámforrá válásuk után, egy fényes, UFO-szerű objektum is a képernyőre került. Érdekesség, hogy már többször is mutatott a NASA kamerája azonosítatlan idegen jelenségeket, azonban ilyen esetekben mindig félbeszakítják az élő adást. Ezúttal ezt mégsem tették meg. Vajon miért? És szerintetek mik lehettek azok a rejtélyes, fénylő jelenségek?

via Viralnova