Európa betegeskedik.
Egy olyan betegségben szenved, mint amikor az orvos csak legyint, ha magas cukorszint és már közeledik a kóma-szint. Ez is olyan migráns-betegség, ahol a politikusok csak legyintenek - Adunk Törökországnak egy pár milliót és akkor minden el lesz intézve! Elárulom semmi nem lesz, csak elodázzák a gyógyító folyamatot.
Láthatólag, az öngyilkos terrorista épp a pokolba tart...

  Nem vagyok bigott katolikus, viszont az európai viselkedésmintámból nem tudom kihagyni a kereszténységet, letagadni meg semmiképpen nem szeretném. Persze a muzulmánokat sem szeretném megtéríteni. Pedig ez az a vallást, amely 600 évvel ezelőtt ugyanígy irtotta a más istenben hívőket, mint ahogy ma a muzulmánok szeretnék, akár öngyilkos merényletek eszközeivel.
  A "kulturált" Európa kényes szituációba találta magát az utóbbi időben. A keresztes háborúk törvénytelenségeit most kapja vissza.
  Háború van és még sincsen háború.
  Persze nem szeretne senki háborút és addig odázzák ezt a tényt, amíg késő nem lesz. Tárgyalnak, tesznek pénzeket ide is, oda is, a tény az, hogy a földrész keresztény lakosságát megtámadta egy szélsőséges muzulmán kisebbség. Ha pedig valaki támad, akkor az felér egy hadüzenettel. Gondoljunk bele, a hitleri náci inváziónál, ha a Sztálini szovjetunióban azt gondolták volna, hogy nincsen háború, hisz békeszerződés van.
Hitler pedig szándékosan elfelejtett hadat üzenni, ahogy a terroristák is "csak" ki akarnak irtani minden "hitetlent".
  A hadüzenet nem egy bejelentés, arra elegendő egy cselekedet (például a szarajevói merénylet), hisz egy idegen támadja az Unió polgárait, Lehet az a baj, hogy csak a polgárokat és nem egy uralkodót? Márpedig az Iszlám Állam megtámadott akkor is... Akkor is így lenne már régen, ha semmilyen terror cselekményt nem történt volna, már eleve az is hadüzenet, hogy az afrikai, arab lakosságot menekülésre kényszeríti, akik jólét, nyugalom reményében elárasztják a kontinens gazdagabb országait, ahol ugyanazt csinálnák, mint otthon; rákényszeríteni mindenkit Allah imádatra. Olvashattuk, hogy Kanadában egy muszlin vezető követelte Québec-ben, hogy a disznóhúst tiltsák be!!! Ez azért már nagyon durva.
  Alap felállásban egyébként az emigránsokkal nem is lenne baj.
"A jóból is megárt a sok" - mondta egykor a második világháborút is átélt nagyapám. A baj azzal van, hogy a vallási különbözőségek a nagyobb méretű kisebbségnél - valamilyen szinten jogosan is - azzal jár, hogy felemelik a hangjukat a számukra elfogadhatatlan viselkedés miatt. Vegyük alapból az előbb említett sertéshús fogyasztást, amit a muzulmánok vallása tilt, amíg az európai emberek egyik fő étkezési forrása. Ha demokráciában gondolkodunk, akkor előbb-utóbb a sertéshúst be is lesz tiltva, mert a muzulmánok akár meg is szavazhatják (mert ugye miért ne), ha ilyen iramban települnek be.
Itt vetődik fel újra a kérdés, hogy háború van, vagy nincs?
Egy háborúban jól meghatározható az egyenruhájáról, fegyverzetéről az ellenség. Itt az identitás az egyenruha és a hit a fegyver. Márpedig, ha így vesszük, akkor minden muzulmán identitású az ellenségünk, ha nem így lenne, ők maguk tennének ellene. Sajnos a normálisabb, szokásait megtartó, de jól beilleszkedő muzulmánok is az ellenséghez tartoznak, ezt be kell ismerni. A beismerés nélkül végünk lesz.
  Ezért persze nem feltétlenül kell halomra lőni, aki ellenség, csak haza kell küldeni és ha otthon minden rendben van, akkor talán jöhetnek, ha még akarnak. De tudjuk, hogy maradni fognak!
Egy háborús időben nem engedhető meg a szelektálás. Nincsen jó muzulmán és nincsen rossz. Ugyanis, ha lenne jó, akkor az rendet tenne a saját háza táján és nem menekülne el onnan. Persze ez kicsit sarkos, de a lényeget láttatja.
  Egy példa, gondoljunk bele, ha sosem takarítanánk és a szemetünket nem vihetnénk ki a saját portánkról, akkor előbb utóbb el kellene költöznünk - kvázi, menekülhetnénk - egy új lakóhelyre, ahol még senki nem szemetelt. Ott aztán ismét lehetne szemetelni! De kinek tetszene ez? Na most ezt csinálják a muzulmánok is. Követelőznek és nem tartják be az alapvető normákat sem.
Ez a szemét most az arab országokban a szélsőséges vallási vezetők fegyvere, akik már terrorban tartják a lakosságot. Immár nem csak az arab országokban.
  Nem kellett volna jópofát vágni ahhoz, amikor azt láttuk a tévében, hogy 8-10 éves gyerekek örömükben a levegőbe lövöldöztek. Ezek a gyerekek, most jól kiképzett katonákká érettek.
Ezek a gyerekek az utcán raboltak 7 évvel ezelőtt, akkor kellett volna közbelépni!

Ahogy a náci eszméket is nyirbálni kellene - sajnos manapság egyre puhábban kezeljük, ahogy egyre kevesebb olyan ember él, aki még emlékszik a borzalmakra - az európai kontinensen, úgy kell észrevenni végre, hogy a migráció nem hiba, hanem okozat! Ezért egyre emelkedik a migránsok száma akikből a szelídebb arabok is minimum többszörös gyilkosok. Gyermekkorom régen volt, a budapesti egyetemre járó arabokat már akkor tanácsos volt messzire elkerülni. Arrogáns, erőszakos lények voltak, akiknek a zsebében ott lapult a kés és nekik nem okozott gondot használni, hogy az érveléseiket nyomatékosítsák.
  A migráns-betegség szintje eléri hamarosan a kóma állapotát. Komoly jelzés ez számunkra abban is, hogy a szélsőséges magatartású politikai erőket még időben egy normalizált szinten tartsuk és ne engedjük meg, hogy döntéshelyzetekben túl nagy hatalmat kapjanak.
  A rossz hír: Már késő.
  Erre most egyetlen orvosság létezik, amit a rómaiak is tudtak: felégetni a fertőzött zónát és felsózni a földet, hogy még a gyom se nőjön ki, ami táplálná ezt az eszmét.
Sajnálom a muzulmán vallást is, hisz az is a világ egyik jól meghatározható és szép vallási öröksége. Nyertesek nincsenek, sosem lesznek.
Félő, hogy a keresztes hadjárat szindróma fellép, ezért felül kell vizsgálni minden vallást és vallási vezetőt, függetlenül a történelmi hagyományoktól milyen magokat is szórnak a szélsőséges hívők fejébe! Mert az következik, hogy az ateisták lesznek minden baj okozói, mert igaz mindenhol csak szidják őket, libsi népségnek "zsidózzák" őket, ha így haladunk kell a bűnbak, csak már az is későn.

  Tény: ...vagy kiállunk a katolikus kultúránk mellett, vagy nem lesz többé Európa.


- RGY -