Hozzávalók:
a tésztához:
2 tojás
15 dkg porcukor
2 evőkanál kakaópor
1 teáskanál szódabikarbóna
2 evőkanál méz
5 dkg margarin
35 dkg liszt

a krémhez:
3 evőkanál liszt (csapott)
2 cs. vaníliás puding
20 dkg vaj vagy margarin
1 nagy pohár tejföl
4 dl tej
20 dkg porcukor
Csokimáz:
2 evőkanál olaj
150 g étcsokoládé

Elkészítés:
A tésztához a porcukrot, a margarint, a kakaóport, a tojást és a mézet gőz felett összedolgozzuk, majd hozzákeverjük a szódabikarbónás lisztet.
Mikor a massza kihűl, kétfelé vesszük és két lapot nyújtunk amit a gáztepsi hátulján, előmelegített sütőben, 180 fokon 10(!) perc alatt megsütünk. Vigyázzunk a túlsütéssel, akkor jó, ha puha mikor kivettük, mert a tepsin még tovább sül a lap.
A pudingot, a tejfölt, a lisztet a tejjel simára keverjük, majd sűrűre főzzük.
A vajat és a cukrot habosra keverjük és a kihűlt(!) pudingos krémhez dolgozzuk.
A krémet a két lap közé töltjük.
A csokoládét és az olajat vízgőz felett olvasztani kezdjük, majd mikor már félig elolvadt, levesszük a tűzről és addig kevergetjük míg teljesen el nem olvad. Ezzel kenjük le a sütemény tetejét.
Tegyük pár percre hűtőbe, majd kivéve egy villával húzzunk hullámos csíkokat a tetejére, de ezt el is hagyhatjuk.