Egy a végrehajtó által kezdeményezett erőszakos kilakoltatáson, (zártörés, stb.), – a közben felfegyverkezett adós, – ahelyett hogy porig gyalázva elhagyta volna otthonát, – ehelyett túszul, ejtette az egész kilakoltató hiéna bandát. 
Az önálló bírósági végrehajtót, az adóstól elvett lakás új lakóját, a végrehajtó csicskását, a zártörőt, valamint egy nőt, akiről eddig még nem derült ki, hogy milyen minőségben volt ott. (Újabb információk szerint, a bérház tulajdonosa volt. – a szerk.) 

A férfi a kiérkező rendőröknek azzal fenyegetőzött,hogy kivégez mindenkit, majd önmagát is, ha a hatóság bármiféle komoly akcióba kezd. – Hosszú várakozás után az időközben kiérkezett különleges egységek lövöldözést hallottak, de csak akkor indítottak rohamot a lakás ellen, amikor füstöt észleltek és erős lett a gyanú a gyorsan keletkező tűz elharapódzására is. 

A füstben indított rohammal betörték az ajtót, ám a kommandósokat semmiféle ellenállás nem fogadta, mert már mindenki halott volt a lakásban. Az adós kivégezte a végrehajtót, a segédjét, meg a zártörő lakatost, valamint a lakás új lakóját is. Végül önmaga ellen fordította a fegyvert. – Így vitte a halálba önmagával, a nyomorúságának okozóit, a kilakoltató, bűnöző hiénákat. 

Forrás: civilkontroll.com/