Csütörtökön indult a Válótársak című tévésorozat, amiről eddig csak annyit tudtunk, hogy igazi sztárparádéval, sok humorral és erotikus jelenettel készült, amikben Stohl járt élen - írja a Bors.
Aki a remek történet és filmszerű megvalósítás mellett sok-sok formás mellre, popsira és igazi jó szórakozásra vágyik, az az RTL Klubtól megkapja - Stohl András kiemelkedő játékával egyetemben. Ő pedig nemcsak kitűnően játszik, de a csalfa Sáfár Bálint szerepében neki jut a legtöbb jó nő is. De bármennyire is hitelesek a jelenetek, erotikus részeket forgatni még a stábnak sem izgató.


"A meztelen jeleneteknek semmi más célja nincs, mint hogy realisztikusak maradjunk. Ez a sorozat párkapcsolatokról, azok válságáról szól, egy egészséges párkapcsolatnak, pláne a megcsalásnak pedig része a szex. Profi színészekkel dolgoztunk, az életükhöz tartozik a meztelenség. András kifejezetten fesztelenül mozog meztelenül is a kamera előtt" - magyarázta Kovács Dániel Richárd rendező, és elárulta: Stohl sokszor viccekkel oldotta kolléganői feszültségét a kínosabb jelenetek előtt.

Hozzátette: "Szexjelenetet forgatni az egyik legnehezebb filmes munka."