Angela Merkel továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy a migránsokat be kell fogadni, továbbra is makacsul kitart amellett, hogy Németország egymillió bevándorlót be tud és be akar fogadni.
Hogy ezt a németek többsége is így gondolná, az több mint kérdéses. Szerintem józan ésszel biztosan kimondható, hogy nem gondolják így. Egy biztos: Angela Merkelnek fontosabbá vált saját álláspontja, saját presztízse vagy Isten tudja, hogy mi egyéb, mint saját hazája és Európa biztonsága, mint a demokrácia, mint európai alapérték, és mint a német nép, amely hatalomhoz juttatta. Sajnos jól ismert jelenség ez a történelemben.

Arról egy szó sem esik Merkel nyilatkozataiban, hogy mindaddig, amíg Schengen még létezik, az ő immár megszállott álláspontja annyit jelent, hogy akit Németország befogad, azt az Európai Unió fogadja be, mivel bármely uniós tagállamba mehetnek bármikor, jöhetnek-mehetnek az Unió területén – korlátozás nélkül.

Németország tehát Angela Merkel irányításával makacsul és ellentmondást nem tűrően rá akar szabadítani az európai országokra egymillió bevándorlót, akiről nem tudunk semmit.
Nem is lehet megtudni. Egymillió, más kultúrából, teljesen más közigazgatási rendszerből érkező embert nem lehet ellenőrizni, legalábbis érdemben nem. A töredéküket sem.

Az igaz, hogy nem minden migráns terrorista. De az is tény, hogy minden terrorista migráns. Vagy ő maga jött bevándorlóként, vagy a szülei, nagyszülei.

Az már nyilvánvaló, sőt, bizonyított, hogy a migránsok áradata nem más, mint trójai faló a terroristák számára, amelyben megbújva akárhányan bejuthatnak ellenőrizetlenül Európába. És bizony, azt a gyanút sem lehet elhessegetni, hogy éppúgy, mint leleményes Odüsszeusz esetében, itt is tudatosan épített trójai falóról van szó.

Vegyük csak a legenyhébb lehetőséget. Tegyük föl, hogy a bevándorlóknak csupán egy ezreléke az, aki eleve terrorista, vagy akiből könnyű szerrel válhat terrorista itt, Európában. Egymillió migráns esetében ez 1000 terroristát jelent. Ötven-hatvan terrorista akár egy kisebb várost megsemmisíthet. Ezer terrorista százezres vagy akár milliós nagyságrendben gyilkolhat ártatlan európaiakat. Ez az eddig megvalósult merényletek és terrorakciók után már nem puszta kockázat vagy elméleti lehetőség. Ennek egy részét akár biztosra is lehet venni.

Angela Merkel tisztában van ezzel? És felvállalja? Németország felvállalja?

Ki kell mondani most már: Angela Merkel közveszélyessé vált.

Akár ilyen, akár olyan értelemben, de immár közveszélyes. Meg kell állítani, amíg nem késő.

Kedves Németek! Ha tényleg máig lelkiismeretfurdalás gyötör benneteket a XX. század első felében történt borzalmak miatt, akkor tanuljatok a saját történelmetekből. Ha valóban úgy érzitek, hogy bárkinek bármiféle jóvátétellel tartoztok, ne Afrika és a Közel-Kelet lebegjen a szemetek előtt, hanem mindenekelőtt a saját hazátok, és a saját földrészetek.

Via: 888.hu