Gyermekkora óta szorong az énekesnő, az elismertség és a siker sem tudta kihúzni a gödörből.

Lady Gaga természetesen  nem adta fel a küzdelmet, inkább úgy fogalmaznánk, megtanult ezzel a szorongó érzéssel együtt élni.Az énekesnőnek láthatóan semmi gondja nincs az életben, hiszen magasan ívelő karrierje és jóképű vőlegénye mellett, mi is hiányozhatna neki?!  Azonban kiderült, neki a lelki nyugalom az, ami nem adatott meg.
Lady Gaga. Fotó: GC Images
"Egész életemben küzdöttem a depresszióval és szorongásaimmal, sőt, nap, mint nap megvívok ezekkel a belső viharokkal. Az a mai modern, rideg és felszínes életfelfogás, szerintem nem túl emberi, igenis el kell fogadnunk azt, hogy vannak mélyrepüléseink, hiszen ezt teljesen normális dolog." - mesélt vívódásairól Gaga a Billboard magazin legújabb számában.

Az aranytorkú tehetség fiatal korában egy igen átlagos tini volt, sajnos azonban osztálytársa folyamatosan gúnyolták énektudása miatt, amitől erősen önbizalom hiányos lett. Szerencsére ezt leküzdve a főiskolán rájött, tehetsége többre hivatott, így otthagyva a tanulmányait szerencsét próbált, ami be is jött neki.

forrás: justjared.com