A modellkedés mellett a lélegzetelállítóan szép Jayde egészen érdekes foglalkozást űz.
Bár ugyan hivatalosan egyikük sem állítja, de  nem is tagadja, hogy egy pár lennének. Jayde Pierce és Justin Bieber május óta bukkan fel egymás társaságában, azóta szeretnék a rajongók biztosan tudni, hogy kedvencük vajon mennyire közeli viszonyt ápol a modellel. Vélhetően nagyon közelit, hiszen elég életszerűtlen lenne, ha a világ különböző pontjaira azért cipelné magával a lányt Bieber, mert remek atomfizikai kérdéseket tudnak együtt feszegetni. Fiatalok, jól érzik magukat együtt, s hogy ennél több rejlik-e ebben az együttlétben idővel úgyis kiderül.

De nézzük csak a nagyon is formás, gyönyörű mosolyú 20 éves Jayde Pierce-t, aki már kora ifjúsága, azaz 13 éves kora óta van jelen a közösségi oldalakon. A modellként dolgozó lány kereskedelmi modellnek titulálja magát: oldalain azt mutatja be a lányoknak, hogy változhatnak rút kiskacsából királylánnyá köszönhetően a különböző sminkipari termékeknek.
Ennél azonban még izgalmasabb, hogy Pierce egy másik remek foglalkozást is kitalált magának:  hivatásos Youtuber, magyarul Youtube tartalmakat előállító felhasználó. Olyannyira, hogy a YouTube-on saját csatornát is üzemeltet, követőinek száma csakhamar eléri a 250 ezret. Ügyes, mondhatnánk, nem beszélve arról, hogy bár hivatalosnak mégsem mondható, azért mégiscsak egy világsztár társaságában tölti mostanában a napjait.

Forrás: dailymail.co.uk