A topmodell egy olyan ébredés utáni, smink nélküli képet posztolt magáról, amitől mindenkinek le fog esni az álla.
Ha egy dolgot kérhetnénk a sorstól, akkor az az lenne, hogy 49 évesen, miután kidobott minket az ágy, olyan jól nézhessünk ki, mint Cindy Crawford. A modell elképesztő genetikával rendelkezik, a kócos frizurájával éppen úgy néz ki, mint tini lánya.
Hibátlan bőr, szem alatti gurulós bőröndök sehol, a manöken bebizonyította, hogy az éveket igenis le lehet győzni. Cindy, aki éppen férjével, Rande Gerberrel promózza Floridában Becoming című könyvét, nem is lehetne jobb formában. Az életrajzi ihletésű kötet jól fogy a polcokról, így a közönségtalálkozókon sem lehet egy szöget sem leejteni. A könyvbemutatón egyébként megjelent a várandós Karolina Kurkova is, akit szintén csak irigyelhetünk csodás külsejéért, a modellnek igazán jól áll a pocak.


Azonban abban is egészen biztosak lehetünk, hogy Karolinán kívül, Cindy egy másik barátnője is beszerezte már az új könyvet. Amal Clooneyra gondolunk, aki igen jó barátságot ápol a modellel, az sem ritka, hogy négyesben mennek el férjeikkel vacsora randizni.

Forrás: justjared.com