Itt a nyár, és hozta magával a hétvégi esti programokat. A Nyári esték idén is júniustól szeptemberig minden szombaton két helyszínen jelentkezik gazdag zenés, táncos programokkal. 
A Nyári esték rendezvénysorozat célja színessé varázsolni a hétvégéket olyan kulturális események által, amelyek fellépési, bemutatkozási lehetőséget biztosítanak városunkban élő és tevékenykedő zenekarok, művészek, műkedvelő csoportok számára. A programoknak köszönhetően életre kelthetjük a tereinket, ahol közösségünk minden tagja, kicsiktől a nagyokig mindenki jól érezheti magát.
Szent Mihály havában járunk. Szeptember 5-én, szombaton a Városi Parkban délután hat órától fellépet a Boróka Néptáncegyüttes. A táncosok előadását a közönség vastapssal jutalmazta. A Nyári esték rendezvénysorozat második helyszíne délután hét órától a Bethlen-negyedi parkban a Deák Ferenc téren lévő szökőkútnál volt, ahol fellépett Quartetto vonósnégyes. Az előadásra a borús idő ellenére mintegy százan látogattak ki és tapssal jutalmazták az előadást. Az alábbiakban a Székelyudvarhelyi Rendezvények olvasó táborának képriportot közlünk az eseményekről.
Szerző: Fekete B. Zoltán
Fotó: Barcsa István