A rendőrség közleménye szerint nyolc embert állítottak elő a szombat esti Újpest–Fradi mérkőzés, illetve a közös meccsnézés után, valamint az ezzel párhuzamosan meghirdetett szurkolói demonstráció rendőri biztosítása során. Ketten megsérültek, hozzájuk mentőt hívtak a Készenléti Rendőrség munkatársai. Hét személyt garázdaság elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, egy személyt pirotechnikai eszközzel visszaélés elkövetése miatt állítottak elő a rendőrök.
A rendőrség tájékoztatásban arra nem tért ki, hogy pontosan milyen rendbontás történt a találkozó után, és azt sem tudni, hogy újpestieket vagy fradistákat állítottak-e elő.

Ismert, legutóbb a magyar–román válogatott mérkőzése előtti éjjel, illetve a meccs után is ultrák randalíroztak. A mérkőzés előtt a Deák tér és az Erzsébet tér környékén mintegy 120 huligán számos rendőrautót rongált meg, több jármű szélvédőjét betörték, kereküket kiszúrták. Az ultrák a közelben lévő szórakozóhelyekről elhozott székekkel is kárt tettek a rendőrautókban. Az Európa-bajnoki labdarúgó-mérkőzésre „hangoló” magyar rendbontók nekiestek a meccsre érkezett vendégszurkolóknak, és a belváros felé tartva a Madách tér környékén összecsaptak a rendőrökkel is.

A mérkőzésre a Népligetnél, a planetárium előtti helyszínre szurkolói demonstrációval egybekötött meccsnézést jelentettek be a Magyar Labdarúgó-szövetség jegyértékesítési rendszere ellen. A szurkolók egy része itt kövekkel és fém szemeteskukákkal is dobálta a rendőröket, valamint füstgránátokat is közéjük hajítottak, több rendőrt eltaláltak. A meccs utáni összecsapásban a rendőrség könnygázt és vízágyút alkalmazott, végül a lovasrendőrség bevetésével tudták szétoszlatni a randalírozókat, akik közül ötven embert állítottak elő.