Szinte azonnal az egyik legnépszerűbb tévésorozat lett a magyar nézők körében a Kuzey Güney – Tűz és víz, amely egy testvérpár harcáról szól. A sorozat testvérpárja ugyanazt a nőt szeretné meghódítani, ezért pedig bevetnek mindent.
Szinetár Dóra mindent tud a sorozatról annak ellenére, hogy még tévét sem néz, ugyanis ő a főszereplő, Cemre Cayak szinkronhangja. Férje, Makranczi Zalán pedig Kuzeynek kölcsönözte a hangját.

Olvasd el ezt is: 

– Rákattantam, minden részt követek. Helyes történet, egész jó színészek vannak benne, pedig a sorozatok nem arról híresek, hogy a világ legjobb színészeit válogatják be – árulta el Szinetár Dóra a Mokka stúdiójában, ahol elmondta azt is: öröm számára, hogy a férjével dolgozhat együtt.
Fotó: Bors
A színésznő örül annak, hogy a szinkronstúdióban is a férjével együtt dolgozhat

– Külön kedves a szívemnek, hogy a két főhős közül az egyiket, Kuzeyt a kedvesem, Zalán szinkronizálja, így mi együtt szoktunk állni a mikrofon mögött. Gondolom, ez valahogy eszébe jutott a szinkronrendezőnek a szereposztáskor – nevetett Dóra.

A színésznő szerint a két férfi külsőre hasonlít egymásra, ezért a testvérpárból Kuzey tetszik neki jobban. A sorozat iránti rajongása egyre inkább elhatalmasodott rajta, olyannyira, hogy még olyan részt is megnézett, amely még meg sem érkezett hazánkba.

– A családom nagyon röhögött rajtam, mert megkerestem az interneten a sorozat utolsó két részét, és törökül megnéztem. Annyira kíváncsi voltam arra, hogy hova fut ki a történet, mert nagyon jól bonyolítják a szálakat – tette hozzá Dóra.