Hozzávalók:
1 evőkanál olívaolaj
25 dkg marhahús
2 teáskanál chilipor
2 teáskanál római kömény
1/2 teáskanál só
1 csésze főtt rizs
1/2 konzerv fekete bab
1 nagy, apróra vágott paradicsom
6 közepes méretű zöld paprika
2/3 csésze paradicsomszósz
2/3 csésze víz
mozzarella sajt
cheddar sajt

Elkészítés:
Egy serpenyőbe öntsük bele az olívaolajat és pirítsuk meg rajta a marhahúst. Vegyük le a tűzről, majd adjuk hozzá a chiliport, római köményt és a sót. Keverjük hozzá a jól lecsepegtetett fekete babot és riszt. Ezután készül a paprika: szedjük ki a paprika belsejét, majd töltsük bele a tölteléket. Helyezzük egy tűzálló edénybe vagy tepsibe a paprikákat, majd öntsük mellé a paradicsomszósz nagy részét, sőt, a paprikákba is csepegtethetünk. Szórjuk be sajttal. Helyezzük a 170 fokra előmelegített sütőbe és addig süssük, míg a paprika meg nem puhul.