Hozzávalók:
8 tojás
8 ek cukor
6 ek liszt
2 ek kakaópor

Vaníliás krém:
7 dl tej
2 cs vaníliás pudingpor
1 ek zselatin
fél dl víz
3 dl habtejszín
 cukor ízlés szerint

Csokis krém:
2 cs csokis pudingpor
7 dl tej
1 ek zselatin
fél dl víz
3 dl habtejszín
 cukor ízlés szerint

Rétegek közé:
vajas keksz
Tetejére: felvert tejszínhab reszelt csoki

Elkészítés:
4 tojást egészben, robotgép segítségével 6-7 perc alatt felverjük a cukorral, majd fakanál segítségével 4 ek lisztet belekeverünk lazán. Egy gáztepsit kibélelünk sütőpapírral, vagy kivajazzuk és lisztezzük, majd a masszát egyenletesen belesimítjuk. 180 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük, majd kihűtjük.A maradék tojásokat is robotgéppel felverjük a cukorral kb 7 perc alatt felverjük, majd 2 ek lisztet és 2 ek kakaóport keverünk bele lazán, majd azt a masszát is egy gáztepsibe simítjuk és 180 fokon ezt is tűpróbáig sütjük.Míg a lapok hűlnek elkészítjük a krémeket. A pudingporokat elkeverjük a cukorral és a tejjel, majd állandó keverés mellett felfőzzük. Kb fél dl vízben elkeverjük a zselatint és addig melegítjük, míg fel nem olvadt, majd a vaníliás/csokis krémhez keverjük még melegen. A tejszínt felverjük és a langyos/hideg pudinghoz keverjük.Alulra tesszük a sárga piskótát, rákenjük a csokis krémet. Vajas keksszel kitesszük a krém tetejét (a kekszet meglocsolhatjuk kávéval vagy csokilikőrrel), majd a keksz tetejére simítjuk a vaníliás krémet és a tetejére tesszük a csokis piskótát. A tetejét felvert tejszínhabbal és reszelt csokival díszítjük.Szeletelés előtt érdemes pár órát pihentetni, hogy a keksz megpuhuljon.

Ez is bejöhet: