Hozzávalók:
1,5 kg savanyúkáposzta
1kg karfiol
0,5 kg darálthús
1 fej lilahagyma
baconszalonna ízlés szerint
tejföl
só, bors, római kömény

Elkészítés:
A karfiolt húsdarálón (vagy aprítógépben) ledarálom, majd kókuszzsíron megpirítom, majd lobogó sós vízben blansírozom, leszűröm és félreteszem. Apró kockára vágom és a csíkokra vágott baconszalonnával pirítom, amikor üveges a hagyma tovább pirítom a darált hússal, amit fűszerezünk, sóval, borssal és római köménnyel.
A savanyú káposztát kókuszzsíron megpirítjuk, majd a felét a tepsi aljára tesszük.a karfiolt összekeverjük a darált hússal és a tepsibe tesszük végül a maradék káposztát a tetejére tesszük. Tejfölt teszünk a tetejére és betesszük a sütőbe. 200 fokon kb. 45 perc alatt készre sütjük."