A Klubrádió műsorvezetője szerint a nemi erőszak elfogadható jelenség! 

A Klubrádió stúdiójában valami oknál fogva valószínű, hogy meghibásodott a klíma, mert Szelestey olyat mondott, hogy attól még a liberálisok is elszégyellik magukat!

A klubrádió stúdiójába ezúttal nem Bolgár Úr, hanem Szelestey Úr osztotta a hallgatókkal a véleményét, méghozzá a nemi erőszak kérdésében.


Szelestey állítja: azért erőszakolnak a  bevándorlók svéd lányokat, mert még nem tudnak csajozni

Ha hümmögtél (hallgattál) volna, bölcs maradtál volna. Ez az általános tanács ötlik ez esetben a normálisan gondolkodó emberek kobakjában.

Az egyik betelefonáló ugyanis megemlítette, hogy igenis vannak negatív hatásai a bevándorlásoknak. Ugyanis például Svédországban az elmúlt fél évben több, mint 1000 lányon követtek el nemi erőszakot a bevándorlók. Az elkövetők 98%-a bevándorló volt.

Erre bölcsen Szelestey Úr egy olyan monológba kezdett, amely még a liberálisok számára is kemény eledel és talán még az ő gyomrukat is megülik a következő gondolatok!

A válasz lényege az volt, hogy a bevándorlók azért erőszakolnak, mert nem tudnak csajozni.

“Du ledsen, kommer du att dansa?” – Ne haragudj, jössz táncolni?”, vagy “Mycket vacker dag! – Nagyon csinos vagy ma!”, esetleg “Jag kan gå hem med honom efter jobbet? – Munka után hazakísérhetlek?” – írja a Blikk.


Tehát a kedves bevándorlóknak előbb meg kell tanulni a svéd nyelvet, hogy normálisan tudjanak beszélni, egyben csajozni is.

“Tudja, megjönnek a fiatalok, tombol bennük a tesztoszteron, végre nyugodt körülmények közé jutnak, ugyanakkor még az integráció, különösen az első időben, amikor nem beszélik a nyelvet, annyira nem megy, hogy például… ööö… be tudnának fűzni egy lányt, és hát a maguk normái szerint (!!!) bizony, ilyenkor sokszor nincsen más választás, hogy akkor jöjjön az erőszak, mer’ azt hiszik, hogy az itt elfogadott, és aztán kiderül, hogy nem. Szóval ez egy nagyon bonyolult, összetett probléma.” – Szelestey.

A kapcsolódó videót be sem mutatjuk, mert kimeríti a 18+ felnőtt kategóriát!

Forrás: blikk, alfahir