Nyilván mindenkinek mások a preferenciái, de néha ijesztő olyan férfiakkal kapcsolatba kerülni, akik tizen-x év tapasztalata után és képtelenek megbirkózni a feladattal. Ez egy érzékeny művészeti ág, ami sok ponton borulhat, így íme egy általános lista, hogy mi az amit nagyon egyszerű elrontani, és mi az amit általában nem kedvelünk.


1. Túl sok nyelv - Ha valaki rosszul csókol, akkor túl sokat egyébként se várjunk tőle. Ha többszöri figyelmeztetés ellenére is egy hatalmas, nedves nyelvet próbál a pici szádon át a manduládig letuszkolni, akkor menekülj.

Két dörzsölés, aztán szárazon be - Rendkívül hízelgő, hogy ennyire beindultál, de női anatómia kiscsoport, mi nem így működünk. Kivéve ha hónapok óta éhezünk, de akkor nem lesz gond.

Valóban fájdalmat okoznak - De nem hiszik el, amíg sírva nem fakadsz, vagy be nem lilulsz. Seggbeharapás, hajtépés, kézlefogás, óvatosan.

Nem veszik észre, hogy időt kérsz - Mondjuk ezért kell ezt verbalizálni, mert néha bármennyire is jól esik, de kidörzsölődik, és fájni kezd. Pihi, aztán mehet tovább, nehogy sírás legyen a vége.

Második vagy harmadik kör egyértelmű igénylése - Aztán sértődés, ha neked már nincs ihleted. Nőj fel

6. Kínos vetkőztetés - Próbáljuk a legjobb formánkat mutatni, és baromi kínos amikor úgy tépnek fel, mint egy chipses zacskót, és a fél karunkról lóg a szivacsos melltartó, miközben a pulcsink a derekunkra tekeredett, és még zokniban vagyunk. Kérlek, valami logikát és eleganciát vigyünk a dologba.
Akkor is be kell fejezni a hölgyet, ha te mar végeztél - Mert így csinálják az úriemberek. Így nem kell DIY megoldanunk, amikor te már alszol.

Megkérdezik, hogy elmentél-e már - Haver, ha nem vetted észre, akkor valamit nem jól csinálsz.

Lenyomják a fejünket - Mert ha szemkontaktusba kerülünk vele, akkor ellenállhatatlanul megkívánjuk? Tudjuk hogy akarod, de nem degradálhatsz le ezzel, ha igényled, akkor kommunikáld úriemberként.

10 'Véletlenül' rossz lyukba teszik - Anyád.

11 Egy életen át tartó előjáték - Egy idő után megjátszva nyögünk, mert olyan büszke magára, ettől meg azt fogja hinni hogy ez a jó, úgyhogy inkább rángassuk fel.

12 Alfahím allűrök - Kifizetődő a nőre koncentrálni, mert így magabiztos és kiegyensúlyozott lesz veled, és ő is nyugodtan fog rád.

13 Fogalma sincs, hogy hol van a csikló - És ha néma csendben vagy, ergo játszod a hangeffektes hideg-meleg játékot, akkor is percekig elmasszírozgat két centivel balra. HAVEEER.

14 'Mi lenne, ha leszopnál?' - Mi lenne, ha eltörném az orrod?

15 Jackrabbit se* - Amikor azt hiszi, hogy légkalapácsként döngölni valakit a sze*művészet netovábbja. Fokozom: ha valaki harminc életév után is ezt hiszi, és még senki nem szólt neki.
16 Érzelmi terror - Vagy a szerelmedben kételkedve, vagy a komplexusaidat kijátszva belekényszerít olyanba, amit nem akarsz.

17 Addig megy, amíg ő nem végez - Talán a legrosszabb általános probléma, sírhatsz, vérezhetsz, kiszáradhatsz, de nyomni fogja a célvonalig. Időkérést nem érti, ha nem mehet el megsértődik, és úgy gondolja hogy nem tudod kielégíteni.

18 Agresszív fürge ujjak - Nem kérünk négyet, nem kérjük agyig fel, és nem kérjük harkálytempóban. Au.

19 Azt hiszi, hogy a dugás és a szeretkezés között egy különbség van, a tempó - Haver…

20 Pornhub style - Lineáris pornólevezetés - Mellbimbó-két perc orál-öt perc szopi-belevágni-ránk ültetni-átrakni doggyba. És közben halál büszkének lenni magukra.

21 Nem reagál a testbeszédre - Nem mindenki sikítozik vagy dumál, arcról és testbeszédből is tudni kell olvasni.

22 Whiskey dick - Amikor túl sok volt az alkohol, bűzlik a lehellet, és nem működik az állóképesség. B verzió - annyira működik, hogy reggel 8-ig eltart. Au, au, au, au.

23 A tempó művészete - Erre nincs recept, figyelni kell a nő reakcióit, és váltogatni a tempót, a szuperlassú is remek tud lenni. Ebben rejlik az igazán jó szex tehetsége.
24 Elmegy pisilni a közepén - És képtelen vagy kiverni a fejedből, hogy mosott-e kezet, vagy mást.

25. Nem mindenki szereti a hátsó körletet - Szájjal vagy ujjal csak egészen diszkréten.

26 Nővel masztrubálás - Mintha ott se lennél. Hajtogat, döfköd, kidől.

27 Nem szereti az óvszert - Mert nem kényelmes, nem érez semmit. Én se szeretem, de tudod mit nem szeretek még? A HPV-t. Meg a chlamydiát. Meg a Hep-C-t.

28 Rajta marad a zokni - 'Nuff said.

29 Lenyomja a fejed, amíg dolgozol - Nem vagyunk mélytorokra kalibrálva, épp elég meló ez fulladás nélkül is.

30 Amikor egy élet, mire elmegy - Kérlek kommunikálj. Mit szeretnél, hogyan, és miért tart két óráig?

31 Nem adnak ki hangot - Még a gyorsabban szuszogásra is ki kell élezned a füled, mert fogalmad sincs hogy jó-e amit épp csinálsz, semmi jelet nem adnak. Akkor szorítsd a kezem, vagy valami, hahó.

32 Ideges lesz, vagy megsértődik ha valaki nem működik - Összeszokás, kísérletezgetés, nem kell bele se stressz, se nyomás.

33 Turn-off alsónadrág - Kinyúlt, kifakult, lyukas, anyu vette tizes csomagban az Aldiban. Nem, nem, nem, és nem.

34. Emberszabású hangeffektek - Én speciel örülök az intenzív reakciónak, de egy Godzillához méltó artikulálatlan üvöltéssorozat kizárólag könnyezve röhögést fog kiváltani belőlem.

35 Lábak a nyakba - És még jól hajolj is rá a 90 kilóddal, és várd a mindent elsöprő élvezetet az arcomon.

36 Lóbálás - Megértem hogy büszke vagy rá, de folyamatosan lóbálni, tekergetni, húzogatni, és levegőn tartani kiábrándító. Főleg erre kelni. Hány éves vagy, komolyan?

37 Agresszív kézrátétel - Amikor megragadják a kezünk, rányomják a témára, és elkezdik masszírozni vele. Diszkrét.

38 Arcra élvezés - Nem, a való élet nem pornó. Hajból kimosni egy élet, főleg ha nincs lehetőségünk rá azonnal, és még haza is kell jutni cuccosan, a szembejutás pedig ötezer kanál Erős Pistával ér fel.

39 Elvárni hogy lenyeljük - Kóstoltad már? Te se nyelnéd le.

40. Hit it and quit it - Amint elmentek, mar pattannak is ki az ágyból. Fokozva: hozzád vágnak egy doboz zsepit.

41 Higiénia - Ezt szerintem nem kell kifejtenem. Ha nem volt aznap zuhany, akkor térj ki három percre a fürdőszoba felé.

42 Szőr - Nem, nem, nem. Trimmelés. Nem ragaszkodunk a meztelencsigához (kinek mi), de legalább legyen rendben.

43 Degradáló verbalitás - Ez is speciel preferencia kérdése, de a megalázó csúnya beszéd nem szokott segíteni. Ne hívj minket kurvának.

44 A csalódottság az arcán - Amikor nem vagy Niagara vízesés két perccel a játék kezdete után. Nem. Ugyanúgy. Működünk. Semmit. Nem. Jelent.

45 Elfelejti a zónákat - Nem csak kettő van belőlük, hanem rengeteg. Néha többet érsz egy füllel, mint egy mellbimbóval.

46 Fogalma sincs a nemi betegségekről - Mondjuk arról a tényről, hogy ő hordozhat valamit, ami férfiaknál tünetmentes, és felháborodik ha elmondod hogy tőle kaptad.

47 Túl erősen markolja meg a melled - Újfent, nem pornóban vagyunk.

48 'Condom disposal duty' - Avagy nem csak levenni az ő munkája, hanem eltűntetni is. Főleg ha nálad történt, és másnap munka után találod meg az ágyadban.

49 Zéró szemkontaktus - Elfordul, rád hajtja a fejét, becsukja a szemét. Kérlek, ez páros sport.

50 A magabiztosság szexi - Ha tudod mit csinálsz, és odafigyelsz a reakciókra, akkor nagyot nem tévedhetsz. De óvatosan - ne harangozz be semmit, amihez nem tudsz felnőni.