A Norfolkban élő 24 éves lány 19 éves korától szenved nimfomániában: állítólag fizikai fájdalmat érez, ha nincs meg a napi 5 orgazmusa.

Nessa Jay életét alaposan megnehezíti a súlyos szexfüggőség: nyolc éve nem volt normális kapcsolata, hiszen senki nem tud lépést tartani elképesztő szexuális étvágyával. Emellett állítja: nem tud uralkodni magán, a legfurább helyzetekben tör ki rajta a vágy, hogy hancúrozzon egyet, ezért az elmúlt öt évben több mint háromszáz partnere volt már, férfiak és nők vegyesen.

"Bárkivel lefekszem, mert számomra a szex olyan, mint másnak a konditerem. Ha nincs meg, fizikai fájdalmat érzek, és elviselhetetlen vagyok. Természetesen védekezni mindig szoktam, nem vagyok hülye" - mondta a fiatal lány a The Sunnak.

Nessa amúgy átlagos tiniként kezdte szexuális életet: 16 évesen veszítette el a szüzességét, és sokáig minden okésnak tűnt. Jelenleg azonban terápiára jár, hogy normális életet élhessen: teljesen hiába egyébként, mert azt mondja, nem akar megváltozni...

Ha vannak olyan cikkeid, amelyet szeretnél megosztani a Pólus Média  közösségével írj egy levelet az info@polusonline.com e-mailra, és mi szívesen adminjogot biztosítunk.