A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.

KOS: (március 21 - április 20.)

Álljon elő bátran az ötleteivel, a mai nap ideális arra, hogy a megvalósításukba belekezdjen. Egyedül azonban ez nem sikerülhet, így avasson be olyan embereket, akik támaszai lehetnek. Az Ön lendülete és tudása lesz az alapja a sikernek, de emellett nélkülözhetetlen az az összefogás, ami kialakul. Olyan csapat szerveződik, amely a későbbiekben is nagy eredményekre lehet képes, ha Ön egyben tudja tartani

BIKA: (április 21 - május 21.)

Nyitott, őszinte, ilyenkor lépnek új emberek az életébe. Ne csodálkozzon tehát, ha ismeretlenek állnak Ön mellé, esetleg sűrűbben csörög a telefonja, mint azt szeretné. Ne bosszankodjon, ha nem úgy halad a munkáival, ahogyan azt eltervezte, sokkal többet nyerhet azzal, ha türelmes és kedves, mint egy olyan siker elkönyvelésével, amely miatt barátokat veszít el. Szóljon ez a nap elsősorban a lelki felüdüléséről.

IKREK: (május 21 - június 21.)

Tele van ötletekkel, nem is tudja, melyikkel érdemes kezdeni. Mert, hogy ezek nem maradhatnak tervek, hanem igenis meg kell valósítani őket - ez nem kérdés. Első körben azt mérlegelje, melyikhez talál segítséget, és ne habozzon egy percet sem, ha megvan a kiválasztott csapat. Lássanak hozzá, legyen határozott vezető, azonban ne követeljen az emberektől olyat, amely meghaladhatná a képességeiket.

RÁK: (június 22 - július 22.)

Változásra vágyik, de legalábbis valami rendhagyó dolgot szeretne tenni. Mint egy kamasz, lázad minden ellen, amit utasításnak érez, bármi mást szívesebben csinál, mint amivel megbízzák. Ez egész addig nem jelent gondot, amíg nem mulaszt el egy határidőt, mások munkáját nem hátráltatja. Magának keresheti a bajt, de ezzel ne okozzon csalódást azoknak az embereknek, akik számítanak Önre, ne veszítse el a megbecsülésüket.

OROSZLÁN: (Július 23 - augusztus 23.)

Akkor érzi igazán elemében magát, ha emberek között mozoghat. Éppen ezért elsősorban olyan munkákat végez, melyekhez segítségre van szüksége, ezzel kényszerítve ki mások társaságát. Pedig erre nem is lenne szüksége, hisz kisugárzásának köszönhetően szívesen tartózkodnak a közelében, és bár nem lesik minden gondolatát, mégis ott vannak, amikor egyedül érezné magát. Érdemes elgondolkodni azon, miért retteg annyira az egyedülléttől.

SZŰZ: (augusztus 24 - szeptember 22.)

Szellemes és kiegyensúlyozott, ilyenkor remek társaság. Nem csoda, ha a munkájával nem halad, mert hol egy telefon, hol valaki személyesen zavarja meg abban, hogy a feladataira összpontosítson. Őrizze meg a nyugalmát, és ha a környezetében segítségre szorulnak, legyen Ön az, aki szinte kérés nélkül rendelkezésre áll. Bár a mai napon remekül elboldogulna egyedül is, eljön az idő, amikor Ön vágyik társaságra, támaszra.

MÉRLEG: (szeptember 23 - október 23.)

Figyelje a teste jelzéseit, ugyanis az utóbbi idők fáradtsága már kezd ijesztő lenni. Hiányzik Önből a lendület, képtelen összpontosítani, egyszerűen úgy érzi, képtelen úrrá lenni a fáradtságon. Ha nem erőlteti mindenáron, hogy eredményeket tegyen le az asztalra, inkább a maga tempójában halad, eközben hallgat a jelekre, hamar rá fog jönni, hol kell keresnie a bajok forrását. Ha ezt tisztázza magában, ne halogassa az orvos látogatást.

SKORPIÓ: (október 24 - november 22.)

Nem erőssége a mai napon a kapcsolatok ápolása, ahogyan az emberek elfogadása sem. Ezért, ha teheti, halassza el a megbeszéléseit, csak olyan feladatokkal foglalkozzon, amelyeket egyedül is képes elvégezni. Így elkerülheti, hogy komolyabb vitákba keveredjen, egy nézeteltérés során ugyanis hajlamos lehet elveszíteni a fejét és érvek helyett inkább az erőszakosságával szeretné a saját véleményét érvényre juttatni.

NYILAS: (november 23 - december 21.)

Kiszámíthatatlan mind a hangulata, mind a lendülete. Az egyik percben felszabadult, ilyenkor megállíthatatlan, de elég egy apró zavaró tényező, máris maga alá zuhan, nincs semmihez sem kedve, még azt is képtelen folytatni, amibe belekezdett. Ha nem szedi össze magát, könnyen komoly következményei lehetnek a fásultságának. Inkább iktasson be többször rövid szüneteket, ezalatt akár egy kis tornával, akár egy kávé segítségével töltse fel az energiakészleteit.

BAK: (december 22 - január 20.)

Képtelen elfogadni mások véleményét, csak a saját igazát szajkózza. Ez nem túl szerencsés egy olyan napon, amikor megállapodásra kellene jutnia egy fontos kérdésben. Ha nem hallgatja végig a másik felet, nem reménykedhet abban, hogy elfogadják a mondandóját. Miközben érvel, legyen nyitott, hallja meg a kritikákat, észrevételeket. Ezeket nem a rosszindulat táplálja, sokkal inkább az Ön iránt érzett tisztelet.

VÍZÖNTŐ: (január 21 - február 18.)

Egyre idegesebb amiatt, hogy képtelen minden fronton helytállni. Magának köszönheti azt, hogy ennyi minden szakadt hirtelen Önre, hisz napok óta vállal el új feladatokat, miközben a régieket sem zárta még le. Ideje felállítani egy fontossági sorrendet és meg tanulni nemet mondani. Csak így van esélye arra, hogy ne okozzon csalódást és lehessen Önre továbbra is számítani, hogy amit Önre bíznak, azt valóban el is végzi.

HALAK: (február 19 - március 20.)

Vegyen vissza az igényeiből, a döntéshelyzeteket pedig igyekezzen elkerülni. Képtelen ugyanis összpontosítani, ilyenkor könnyen téved és ezt képtelen észrevenni. Elindul egy olyan úton, ami nem vezet sehova, de a szemei előtt csak a siker reménye lebeg, ezért ezt nem is veszi észre. Csak rutin feladatokkal foglalkozzon, amelyeket akkor is képes elvégezni, ha fáradt vagy magára marad a viselkedése miatt.