Vona Gábor "pofátlanságnak" tartja, hogy miután Bajnai Gordon oroszlánrészt vállalt miniszterként és miniszterelnökként is annak a folyamatnak az elindításában, amely révén félmillió – jobbára fiatal – magyar elhagyta az országot, "még egyáltalán meg mer szólalni".

MTI - A Jobbik elnök-frakcióvezetője csütörtöki közleményében Bajnai Gordon szerdai kijelentéseire reagált. Az Együtt-PM választási szövetség vezetője minden hat hónapnál régebben munkát kereső harminc év alatti fiatalnak garantált munkahelyet, vagy biztos elhelyezkedést jelentő képzést ígért.

A Jobbik vezetője közölte, Bajnai Gordon szerdán megkezdte a választási ígérgetését, ezúttal a fiatalok számára. Bajnai Gordon azon nemzetközi tőke magyarországi képviselője, amely miatt nem jut tisztességes munka és normális bér a képzett és szorgalmas magyar fiataloknak sem - tette hozzá Vona Gábor, aki "arra inti" Bajnai Gordont, hogy mielőbb térjen vissza külföldi egyetemi állásába, mert a magyar fiatalok hazacsábítása érdekében szerinte egyedül ezzel tudna valamit tenni