A család boncolást kért Horváth Sándor Péternél, aki a halála előtti négy napban hasmenéssel, hányással küszködött, és naponta járt be a kórházba - értesült a Bors.


Péntek óta mindennap hasmenés és hányás kínozta Hovráth Sándor Pétert, a hajógyári-szigeti klubok 31 évesen elhunyt tulajdonosát - értesült a Bors Online.

Mint arról beszámoltunk, Horváth tragikus hirtelenséggel hunyt el édesanyja karjában hétfő reggel, de halálának oka ismeretlen maradt. Anyja azt mondta: fia felhívta, hogy rosszullét gyötri, mire ő odahajtott, és elindult vele a kórházba, ahol hasztalanul próbálták újraéleszteni a férfit. A nő szerint biztos, hogy nem a szíve vitte el Horváth Sándor Pétert.

A család boncolást kért, hogy fény derüljön az okokra. Kérték, hogy a méreganyagok jelentlétét is vizsgálják meg. "Öt napon belül kiderül, hogy pontosan mi okozta a fiam halálát" - mondta az anya.

A Bors informátora szerint a férfi az utóbbi napokban előforduló tünetei miatt naponta járt be a kórházba, de az orvosok nem adtak megnyugtató magyarázatot a panaszaira.

Horváth Sándor Péter évekkel ezelőtt a Vizoviczki László egyik hajógyári-szigeti cégének alkalmazásában állt. Horváth júniusban vette át a Bed Beach, a Dokk és más helyek irányítását. Családja szerint drogmentes, tiszta szórakozhelyeket akart létrehozni, így akarta visszaállítani a hajógyári-szigeti klubok renoméját.

Helyette most nővére veszi át a klubok irányítását.

Vizoviczki László ellen több hónapja indult nyomozás adócsalás és más ügyek miatt. Előbb előzetes letartóztatásba, majd házi őrizetbe helyezték.