Luxusautóval szenvedett balesetet ­Dzsu­dzsák Balázs tegnap az M3-as autópályán. A válogatott futballista nem sérült meg, de egy mögötte koccanó autóból egy gyermeket kórházba szállítottak.
Mint ismert, a hirtelen lezúduló csapadék alaposan megkeserítette az autósok, köztük ­Dzsu­dzsák Balázs életét tegnap. Az M3-as autópálya 64-es és 68-as kilométerszelvénye között rövid idő alatt négy baleset is történt, az egyikben a Dinamo Moszkva balszélsője is érintett volt. Vámos Boglárkától, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesétől megtudtuk: a Lamborghini balesetében személyi sérülés nem történt.
Fotó: Bánkúti Sándor

Dzsudzsák Balázst nem értük el telefonon. A focista a Facebook-­oldalára írt bejegyzést: tagadta, hogy ő okozta volna a balesetet, s tudatta, hétfőn már áll a válogatott rendelkezésére. 
Vörösbaranyi József, a válogatott szélső menedzsere az mlsz.hu-nak azt mondta, Dzsudzsák Balázs bérelt autóval (ennek díja kb. 2000 euró/nap, azaz 600 ezer Ft) haladt, amikor balesetet szenvedett. A totalcar.hu viszont úgy tudja, ideiglenes bécsi rendszám – zöld színe ezt valószínűsíti – volt a százmilliós Lamborghinin, ami nem jellemző eljárás bérelt autóknál.